Going too far av Jennifer Echols

Såhär står det om vad boken handlar om: 

All Meg has ever wanted is to get away. Away from high school. Away from her backwater town. Away from her parents who seem determined to keep her imprisoned in their dead-end lives. But one crazy evening involving a dare and forbidden railroad tracks, she goes way too far...and almost doesn't make it back.

 

Den här boken är så platt i mina ögon, den var verkligen inte min smak! Tror det finns de som kommer älska den för de kommer påminnas om sig själva. Men den är så tråkig, enda anledningen jag läste ut den var att jag kan inte påbörja en bok och inte avsluta den. Men vet folk som kommer att älska den, är du en sån som har blått hår och bryr dig inte om lagarna då kanske du tycker om den här boken! Men inget för mig i alla fall! Den har 3.97 av 5 på GoodReads och av mig får den en 2a för att IBLAND så var det ändå lite spänning men den blev tråkig lika fort som det roliga kom. Tror också den är för folk i 12-13 års åldern. För de verkar vara de enda som gillar den haha! Den var lite barnslig typ! 

 

 

 

drugscalledbooks.blogg.se

Eftersom jag älskar böcker så vill jag alltid dela med mig om vad jag tycker efter det att jag läst ut en bok.... Då kan man ju så klart prata med vänner om böckerna..men ibland är det inte samma känsla att prata med någon som inte har någon "passion" för böcker. Och om de nu hade det, så är det ändå liksom roligare och skönare att skriva ut det. Jag får ut mer känslor av att skriva. Vill bara tillägga att jag tänker inte vara formell när jag skriver om böckerna. Nä, jag vill kunna fangirla och ha kul när jag skriver ut mina känslor!!

RSS 2.0